HX48A Banner hammer breaker

NADMAŠENI STANDARDI

Novi asortiman kompaktnih rovokopača serije A

Predstavljamo novu ponudu kompaktnih rovokopača serije A od 1 do 8,5 tona. Ali to nisu tek standardni strojevi, HD Hyundai nadmašuje industrijske standarde na svim razinama, od udobnosti do upravljivosti. Zapravo, oni su već dobitnici nagrade Red Dot Design. Stoga prijeđite sa svoje uobičajene marke strojeva na HD Hyundai i već danas nadmašite standarde.

Nadmašeni standardi u produktivnosti i učinkovitosti

Novi motor norme Stage V pruža veću učinkovitost uz ispunjavanje propisa o emisiji, bez potrebe za posebnim uređajima za naknadnu obradu ispušnih plinova. Odaberite između modela s okretanjem unutar širine gusjenica ili konvencionalnih modela s minimalnim prevjesom stražnjeg dijela plus verzije s kabinom ili nadstrešnicom kako biste izvučete najbolje iz vaših operacija. 2-smjerne cijevi pomoćne hidraulike kao standard, gusjenice podesivog razmaka i podesivi odrivni nož, sve to pruža poboljšanje produktivnosti.

HX17A Z Hyundai Compact Excavator Digging against wall

Nadmašeni standardi udobnosti i upravljivosti

Naši novi kompaktni rovokopači serije A imaju novi 5-inčni LCD zaslon, koji vam omogućava jednostavnu kontrolu postavki i brz pristup bitnim funkcijama i operacijama. Monitor razreda zaštite IP68 također je vodootporan, što je posebno važno ako radite s modelom s nadstrešnicom. Podešavanje tlaka pomoćne hidraulike iz kabine i proporcionalne komande pod vršcima prstiju doprinose udobnost rukovanja.

HX19A Z Hyundai Compact Excavator Cab

Nadmašeni standardi sigurnosti

HD Hyundai kompaktni rovokopači imaju neke od najviših sigurnosnih standarda, nudeći vrhunske značajke, od kojih su neke jedinstvene u ovoj djelatnosti. Automatska sigurnosna brava, štitnici cilindra grane, kraka i lopate, sustav protiv krađe i čvrstom građom kabine samo su neke od sigurnosnih značajki koje pomažu u zaštiti rukovatelja i stroja.

HX40A Z Hyundai Compact Excavator breaker hammer

Nadmašeni standardi servisiranja

Prava vrijednost ovih strojeva leži u njihovoj izdržljivosti, s robusnom građom, optimiziranim rasporedom hidrauličkih crijeva, kao i dizajnom lakog pristupa za održavanje, a tu su i dugi servisni rokovi. Povrh toga, naš vrhunski telematski sustav – Hi-MATE, omogućava vlasnicima i rukovateljima pristup vitalnim informacijama o stroju na samom stroju i daljinski.

HX35A Z Hyundai Compact Excavator Service Access

Novi asortiman kompaktnih rovokopača serije A

HX17A Z

Saznajte više
Operating Weight 1.7 tonnes
Engine Kubota D902
Max Power 12.1 kW
Bucket 0.04 m³

HX19A

1.9 tonne Hyundai Compact Excavator
Saznajte više
Weight   1.9 tonnes
Engine Kubota D902
Max Power 12.1 kW
Bucket 0.04 m³

HX35A

3.5 tonne HD Hyundai compact excavator
Saznajte više
Weight   3.5 tonnes
Engine Kubota D1703
Max Power 18.5 kW
Bucket 0.09 m³

HX40A

4 tonne HD Hyundai compact excavator
Saznajte više
Weight   4 tonne
Engine Yanmar 4TNV88C
Max Power 29.1 kW
Bucket 0.09 m³

HX48A Z

4.8 tonne HD Hyundai compact excavator
Saznajte više
Weight   4.8 tonnes
Engine Yanmar 4TNV88C
Max Power 29.1 kW
Bucket 0.13 m³

Da biste počeli nadmašivati standarde

Razgovarajte s HD Hyundai zastupnikom