HX48A Banner hammer breaker

OVERGÅR STANDARDERNE

Den nye serie af kompakte gravemaskiner i A-serien

Vi introducerer et nyt sortiment af kompakte gravemaskiner i A-serien fra 1 til 8,5 ton. Men dette er ikke blot standardmaskiner, HD Hyundai overgår branchestandarderne på alle niveauer, fra komfort til styrbarhed. Faktisk har de allerede vundet Red Dot Design-prisen. Så skift fra dit sædvanlige brand til HD Hyundai, og begynd at overgå standarderne i dag.

Overgår standarderne for produktivitet og ydeevne

En ny Stage V-motor leverer større ydelse og overholder samtidig udledningsforskrifterne, uden at have brug for særlige udstødningsefterbehandlingsanordninger. Vælg blandt modeller med enten nul bagendesving eller konventionelle modeller med minimalt bagendeoverhæng plus versioner med enten førerhus eller halvtag for at få mest muligt ud af din anvendelse. 2-vejs hjælperørledninger som standard, udvidelige larvebånd og justerbart dozerblad hjælper alt sammen med at forbedre produktiviteten.

HX17A Z Hyundai Compact Excavator Digging against wall

Overgår standarderne for komfort og styrbarhed

Vores nye kompakte gravemaskiner i A-serien har en ny, 5-tommers LCD-displayskærm, så du nemt kan kontrollere indstillingerne og hurtigt får adgang til kritiske funktioner og operationer. Skærmen er også IP68-vandtæt, hvilket er særlig vigtigt, når man arbejder i en model med halvtag. Justering af hjælpehydrauliktryk i førerhuset og proportional fingerspidsstyring bidrager alt sammen til komfortabel betjening.

HX19A Z Hyundai Compact Excavator Cab

Overgår standarderne for sikkerhed

Kompakte HD Hyundai-gravemaskiner har nogle af de højeste sikkerhedsstandarder, som giver avancerede funktioner, hvoraf nogle er unikke i branchen. Automatisk sikkerhedslås, beskyttelsesanordninger for bom, arm og skovlcylinder, et tyverisikringssystem og en kraftig førerhusstruktur er blot nogle af de sikkerhedsfunktioner, som hjælper med at beskytte både operatøren og maskinen.

HX40A Z Hyundai Compact Excavator breaker hammer

Overgår standarderne for servicevenlighed

Den sande værdi af disse maskiner består i deres slidstyrke, med robuste strukturer, et optimeret layout af hydraulikslangerne samt designet med nem adgang til vedligeholdelse, plus lange serviceintervaller. Oven i alt dette giver vores banebrydende telematiksystem – Hi-MATE – ejere og operatører mulighed for at få adgang til vigtig maskininformation om bord og på afstand.

HX35A Z Hyundai Compact Excavator Service Access

Den nye serie af kompakte gravemaskiner i A-serien

HX17A Z

Få mere at vide
Operating Weight 1.7 tonnes
Engine Kubota D902
Max Power 12.1 kW
Bucket 0.04 m³

HX19A

1.9 tonne Hyundai Compact Excavator
Få mere at vide
Weight   1.9 tonnes
Engine Kubota D902
Max Power 12.1 kW
Bucket 0.04 m³

HX35A

3.5 tonne HD Hyundai compact excavator
Få mere at vide
Weight   3.5 tonnes
Engine Kubota D1703
Max Power 18.5 kW
Bucket 0.09 m³

HX40A

4 tonne HD Hyundai compact excavator
Få mere at vide
Weight   4 tonne
Engine Yanmar 4TNV88C
Max Power 29.1 kW
Bucket 0.09 m³

HX48A Z

4.8 tonne HD Hyundai compact excavator
Få mere at vide
Weight   4.8 tonnes
Engine Yanmar 4TNV88C
Max Power 29.1 kW
Bucket 0.13 m³

Begynd at overgå standarderne

Tal med en HD Hyundai-forhandler